Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 36: Jungle Bamboe servies van &Klevering

ontwerp-zonder-titel-4.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week Verloten wij 5x een Jungle Bamboe servies t.w.v. € 53.80 beschikbaar gesteld door &Klevering (geïllustreerd door Bodil Jane).

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Surhuisterveen
  • Assen
  • Alphen aan den Rijn
  • Westkapelle
  • Heerde

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Over het cadeau
Wanneer je denkt aan de jungle, dan denk je aan Tarzan. Denk je aan Tarzan, dan denk je aan Jane. En als je zegt Jane, dan zeggen wij: Bodil Jane!
Bodil is een jonge Amsterdamse illustrator die werkt met potloden, aquarel en inkt waarmee zij de mooiste tropische prints ontwerpt. “Ik houd over het algemeen niet van perfectie, maar meer van illustraties die meer onhandig en grappig ogen, en toch elegant en charmant zijn” aldus Bodil. De botanische print vind je terug in bamboe servies, tasjes en kussens.

Klik hier en bekijk de hele collectie van &Klevering!

Ook interessant