Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 35: Een Home & Body wellnesspakket van JANZEN

ontwerp-zonder-titel.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week is dat 5x een Wellnesspakket voor Home&Body t.w.v. €60,75 beschikbaar gesteld door JANZEN.

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Stellendam
  • IJsselstein UT
  • Borne
  • Holwerd
  • Oosterwijk

Zij krijgen hun cadeau binnenkort thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Over het cadeau
Schenk jezelf pure momenten van geluk… met de heerlijk geurende verzorgingsproducten en (huis)parfums van JANZEN. De unieke formules van pure ingrediënten geven de producten een rijk en weldadig karakter. Droom weg bij geuren als Australisch sandelhout, Chinese jasmijn, Indische patchouli en Franse rozen. Verwen lichaam en geest met luxe verzorgingsproducten, zoals bodyscrub, doucheschuim en crèmes. Haal het totale wellnessgevoel in huis met geurkaarsen en diffusers. Het pakket bestaat uit een diffuser, Body Cream, Shower Foam, Deodorant Spray en Body Lotion.

Voor meer informatie klik hier

Ook interessant