Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 3

beauty-mylene.jpg

Onder onze abonnees verloten wij elke week cadeaus. Deze week is dat een Multi Lift & Trial Set van Declaré t.w.v. € 55!

De gelukkigen voor deze week zijn:multilift-trialset-1

  • R. Kohlen-Gernaat, ‘s-Hertogenbosch
  • C. van der Deift, Naaldwijk
  • M. Blom, Vlissingen
  • D. Heinhuis, Steenwijk
  • G.J. Bunnik. Weesp

Zij krijgen hun cadeau binnenkort thuisgestuurd.

Declaré

Declaré wordt geproduceerd in Zwitserland en is gespecialiseerd in de gevoelige huid. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product, want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die hun eigen verzorgingsbehoefte hebben. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn van producten. Deze zijn uitsluitend te koop bij Declaré Schoonheidssalons.

Multi Lift trial set

De Multi Lift trial set is bij uitstek geschikt om kennis te maken met de producten die de huid liften, hydrateren, voeden en tegelijkertijd de pigmentvlekjes aan te pakken die vaak in de zomer ontstaan.

– Night Repair Essential Serum: Hydraterend, verstevigend en verzachtend serum. Zorgt tevens voor de vermindering van roodheden en pigmentvorming.
– Multi Lift Re-Modeling Contour Cream: Revitaliserende dagverzorging, die activerend en vernieuwend werkt op de diverse cellagen. Vermindert pigmentvorming, hydrateert en voedt intensief.
– Essential Eye Lifting Serum: Speciaal oogserum die de tere huid rond de ogen voedt, en intensief hydrateert. Verminderd tekenen van vermoeidheid, fijne lijntjes, donkere kringen en rimpels. Voor een stralende, frisse oogopslag.
– Extra Gentle Exfoliant: Een zachte scrub speciaal voor het gezicht met melkzuur en fijne hammamelis bolletjes. Verwijderd overtollig talg en dode huidcellen grondig, zonder de huidbarrière aan te tasten.

Voor wie zijn de producten geschikt?
– De rijpere (oudere) huid
– De huid met pigmentvorming
– De verslapte huid

Ook interessant