Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 29-30: een huidverzorgingspakket van Drs Leenarts

website.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten wij: 5x een huidverzorgingspakket t.w.v. € 50,80 beschikbaar gesteld door Drs Leenarts.

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Hilversum
  • Heerhugowaard
  • Vinkeveen
  • Leerdam
  • Delden

Heb je gewonnen? Dan krijg je je cadeau binnenkort thuisgestuurd! Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Meer over Drs Leenarts
De producten van Drs Leenarts doen écht wat voor de huid; ze verzorgen, herstellen en ondersteunen. Ze zijn geschikt voor ​jong en oud en door de bewust gekozen combinatie van ingrediënten, zijn ze ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, zo zijn ze vanzelfsprekend vrij van parfum, parabenen en andere allergenen. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische kennis en wetenschap en werden door Marjolein Leenarts zelf ontwikkeld. Het pakket bevat Suncare, Aftersun, Bodycrème, Lipcare Sun SPF25, Beschermende crème en Droge Huid zalf.​

Kijk hier voor meer informatie over Drs Leenarts of op haar Youtube kanaal.

Ook interessant