Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 27: een set Boerenhortensia’s van Forever&Ever®

foreverever-bewerkt.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Het abonneecadeau van deze week is 5x een set Boerenhortensia’s van Forever&Ever®: Forever&Ever® Purple & Forever&Ever® White t.w.v. € 49,90.

De gelukkigen voor deze week zijn:

  •  P.K. Dijk-Vermeulen, Den Haag
  • G. Twiest, Beerta
  • G. Coenen, Huissen
  • B.H.G.A. de Bruijn, Voorburg
  • A. van Zweeden, Julianadorp

Meer informatie

Met de unieke hortensia’s van Forever&Ever® heb je – zoals de naam het al zegt – altijd een sprankelende tuin, balkon of terras. Met man en macht en met het grootste plezier van de wereld werkt het team van Forever&Ever® eraan om jou in de bloemetjes te zetten. De kleur Purple is nieuw in het assortiment van Forever&Ever®, deze hebben we naast een White voor je geselecteerd.

Zit tuinieren niet in je bloed? Geen enkel probleem! Forever&Ever® heeft onlangs een app gelanceerd waar alle tips en tricks voor de verzorging van onze planten overzichtelijk op een rijtje staan. Onze kwekers hebben voor onze gehele collectie tuinplanten de verzorgingstips op een rijtje gezet. Wanneer de planten om welke reden dan ook extra aandacht nodig hebben ontvang je een melding op je smartphone. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd van een fleurige, gezellige en aangeklede tuin of een mooi balkon kunt genieten! Een cadeau om lekker van te genieten, de hele zomer tot en met het najaar! Wil je meer weten? Ga dan naar onze website.

Ook interessant