Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 23: een jungle tafelkleed van 1001tafelkleden.com

website.jpg

Het betreft hier het tafelkleed onderaan het artikel.

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten wij: 5x een jungle tafelkleed t.w.v.              € 47,46 beschikbaar gesteld door 1001tafelkleden.com

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Amsterdam
  • Huizen
  • Bennebroek
  • ’s-Gravenhage
  • Rotterdam

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Het tafelkleed 
Het tafelkleed cadeau van 1001tafelkleden.com is een landelijk tafelkleed met een jungle print. De afmetingen van het tafelkleed zijn: 100 x 280 cm. Het tafelkleed heeft een afwasbare coating waarbij het stofgevoel behouden blijft. Het betreft hier het tafelkleed onderaan het artikel en niet de foto boven het artikel.

Meer over 1001tafelkleden.com
Bescherm je tafel en creëer sfeer met de tafelkleden van 1001tafelkleden.com. Bij 1001tafelkleden.com vind je een groot assortiment van vrolijke tafelzeilen of luxe afwasbare katoenen tafelkleden. Bij 1001tafelkleden.com is het formaat geen probleem. 1001tafelkleden.com levert tafelkleden tot wel 300 cm breed, afgewerkt in elke gewenste vorm en maat. 1001tafelkleden.com doet er dan ook alles aan om jou het allerleukste, hipste, vrolijkste, beste, breedste, smalste, dikste, dunste of exclusiefste tafelkleed aan te bieden want 1001 mensen, 1001 wensen. 1001tafelkleden.com is de plek voor tafelzeil, afwasbaar gecoat tafellinnen, tafelbescherming en folie. Heb je niet gewonnen en wil je toch een mooi tafelkleed? Kijk hier voor de leuke tafelkleden van 1001tafelkleden.com.

 

Ook interessant