Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 22: een cadeaubon van wall-art.nl

margriet_wereld.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten wij: 5x een cadeaubon t.w.v. € 75 beschikbaar gesteld door wall-art.nl. 

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Wageningen
  • Ede
  • Halle
  • Lochem
  • Rossum

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Meer over Wall-art.nl
Maak van je huis een gezellig thuis met de wanddecoraties van wall-art.nl. Wall-art.nl is  één van de grootste online winkels met een groot aanbod aan muurdecoraties. Bij wall-art.nl kun je kiezen uit duizenden wanddecoraties op verschillende ondergronden. Kies bijvoorbeeld voor een poster,  landelijk hout, duurzaam canvas, robuust aluminium, weerbestendig acrylglas, prachtige glasschilderijen, hittebestendige spatschermen of lichtgewicht forex. Voor een geheel nieuwe stijl aan je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, ben je bij het grote assortiment behang en fotobehang van wall-art.nl aan het grote adres. Er is genoeg keuze in diverse thema’s zoals koken, reizen natuur, dieren en patronen. Kijk hier voor meer Wall-art inspiratie of op Instagram @wallart.nl

 

Ook interessant