Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 17: een waardebon van KAYA sieraden

margriet-sfeerbeeld-1.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten wij elke week vijf nieuwe cadeaus onder onze trouwe lezeressen. Je maakt dus elke week kans om zo’n mooi abonneecadeau te winnen! Deze week geven we 5x een waardebon weg van KAYA sieraden t.w.v. € 50.

Dit zijn de winnaars van deze week

  • Mevr. Sandee, Vrouwenpolder
  • G. Verbeek, Ophemert
  • M. Hoffer – Spruit, Oegstgeest
  • A. van Ruyven, Monster
  • K.J. Venema – Van Dijk, 2e Exloërmond

Heb je gewonnen? Dan krijg je je abonneecadeau binnenkort thuisgestuurd!

Meer over KAYA sieraden

Elk sieraad is met de hand gemaakt, waardoor het iets eigens krijgt. De sieraden zijn echt bedoeld als cadeau bij een bijzonder moment, zoals een geboorte, een speciale verjaardag of een huwelijk. Persoonlijk en uniek, gemaakt om te koesteren. Veel armbanden en kettingen zijn ook verkrijgbaar in een moeder en dochter-versie, zodat jullie samen kunnen stralen.

KAYA graveert al haar sieraden op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. De met de hand gegraveerde sieraden zijn geïnspireerd door de met de hand geschreven brieven van vroeger. Waar de moderne wereld vooral digitaal en snel is, sta je met zo’n gravering even stil bij het persoonlijke aspect van dit cadeau en geef je het extra betekenis. Zowel de kindersieraden als die voor volwassenen zijn gemaakt van sterling zilver, gecombineerd met edelsteen, kristallen of zoetwaterparels. Daarnaast doet KAYA ook nog iets voor de wereld: per sieraad gaat er een bedrag naar stichting Eduki als donatie zodat kinderen in Gambia naar school kunnen.

Kijk voor meer sieraden op kayasieraden.nl.

Ook interessant