Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Home Overig

Abonneecadeau Margriet 35: Starck T staande toiletborstelhouder van Duravit

badkamer.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Deze week is dat 5x de Starck T staande toiletborstelhouder van Duravit t.w.v. € 170,-.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • W. uit Zwijndrecht
  • Betsy uit Diepenveen
  • M. uit Nieuwegein
  • Marlou uit Mechelen
  • J. uit Groningen

Duravit en Philippe Starck

Duravit en Philippe Starck presenteren de eerste nieuwe accessoireslijn in 25 jaar: “Starck T”. Deze lijn brengt functionele nauwkeurigheid samen met mooie, organische vormen. Handig én een eyecatcher, dus. In 1994 bracht Philippe Starck, in samenwerking met Duravit, Starck 1 op de markt. Dit was een mijlpaal in de badkamergeschiedenis. Hierop volgden meerdere complete badkamerseries en nu dus weer een nieuw assortiment accessoires.

Starck T

Hét designkenmerk van deze nieuwe serie is de ronde basis die omhoog loopt naar de geometrische “T”-vorm. Dit ontwerpelement is terug te vinden in elk onderdeel van de 16-delige serie. De uitgebalanceerde uitvoering zorgt voor een hoge kwaliteit. Van closetrolhouder tot handdoekring en zeepschaal – alle accessoires zijn verkrijgbaar in chroom en matzwart (helemaal van nu!). Zowel in design als in materiaal is deze nieuwe serie afgestemd op alle Duravit-series. Starck T maakt de moderne badkamerinrichting compleet.

Wil je alle producten eens bekijken? Neem dan een kijkje op duravit.nl.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant