Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 26: een plantenstandaard met kamerplant van de Groene Brigade

plant.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten wij: 5x een plantenstandaard met kamerplant in pot t.w.v. € 59,90 beschikbaar gesteld door de Groene Brigade.

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Edam
  • Voorburg
  • Leerdam
  • Vlissingen
  • Tilburg

Heb je gewonnen? Dan krijg je je cadeau binnenkort thuisgestuurd! Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Het cadeau
De plant die wordt weggegeven in Margriet 26 kan afwijken van de geleverde plant, de Groene Brigade kan niet garanderen dat deze plant op dat moment voorradig is. De plantenstandaard wordt geleverd in de kleur wit.

Meer over de Groene Brigade
Bij de Groene Brigade vind je elk seizoen een wisselend assortiment aan kamerplanten om je interieur compleet te maken. De Groene Brigade selecteert wekelijks de mooiste planten voor je.  Kamerplanten geven jouw interieur sfeer en kleur.  Naast planten biedt de Groene Brigade je ook inspirerende combinaties met diverse potten, platenrekjes -en tafeltjes. De Groene Brigade is een ‘shop-in-shop’ concept.  De Groene Brigade is gevestigd in Loods 5 Zaandam, Loods 5 Amersfoort en Loods 5 Sliedrecht. Kijk hier voor meer informatie over de Groene Brigade.

Ook interessant