Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 41: een boekenpakket van Uitgeverij Orlando

boeken-klein.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x een boekenpakket van Uitgeverij Orlando. Dit pakket bestaat uit drie boeken t.w.v. € 59,85

De winnende abonnees zijn:

  • C.M.C. van Dijk, Monster
  • A. Walgemoed, Vorden
  • M. Zootjes, Vinkeveen
  • B. Visser, Schagen
  • A. Duin, Breezand

Het boekenpakket

De volgende drie boeken zijn beschikbaar gesteld door Uitgeverij Orlando:

Alice Hoffman – Het museum van zonderlinge zaken
New York, Coney Island, 1911: Coralie treedt op in haar vaders sinistere rariteitenshow Eddie Cohen, een Russische immigrant uit de Lower East Side, fotografeert de verwoesting na de beruchte brand. Alice Hoffman voegt de voor haar kenmerkende magie, romantiek en meesterlijke vertelkunst samen om Coralie en Eddie te verenigen in een verhaal over jonge liefde in roerige tijden in Het museum van zonderlinge zaken.

Linda Olsson – In de schemer fluit de merel 
In de schemer fluit de merel zorgt een verkeerd bezorgd pakketje voor het begin van een voorzichtige vriendschap tussen drie gekwetste mensen.

Tracy Chevalier – Opmerkelijke schepsels
Opmerkelijke schepsels is de schitterende nieuwe roman van Tracy Chevalier over een vrouw die met haar talent klasse en gender weet te overstijgen en uiteindelijk een paar van de belangrijkste ontdekkingen doet uit de negentiende eeuw. Bovenal is het een onthullend portret over de complexiteit en veerkracht van een vriendschap tussen vrouwen.

Kijk hier voor meer informatie .

Ook interessant