Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

10 redenen waarom je een Margriet-abonnement zou moeten afsluiten

rubriek2.png

Lekker op de bank of in de tuin met je favoriete tijdschrift genieten van een moment voor jezelf, dat is toch heerlijk? Dat is nog maar één reden waarom een abonnement nemen op Margriet echt een goed idee is. Hieronder nóg tien goede redenen om nú een Margriet-abonnement af te sluiten.

1. Elke week boordevol inspiratie en leuke tips voor een Happy & Healthy leven
Elke week een moment om echt naar uit te kijken: je favoriete tijdschrift valt op de deurmat. Een cadeautje voor jezelf, elke week weer.

2. Elke week gratis thuisbezorgd, dus je mist geen één nummer
Als abonnee weet je zeker dat je geen enkel nummer mist. Je bent van alles op de hoogte. Bovendien is het leuk om alle bladen te bewaren voor je eigen collectie.

3. Altijd als eerste in huis (op donderdag al thuisbezorgd, op vrijdag verkrijgbaar in de winkel)
Als abonnee krijg je het nieuwste nummer elke week vóór het weekend gratis thuisbezorgd; je kunt ‘m als eerste lezen en hoeft daar niet eens speciaal voor naar de winkel. Dat betekent nooit meer misgrijpen bij een leeg schap of zoeken naar een winkel die het laatste nummer nog wel heeft. En omdat je het blad vóór het weekend ontvangt, heb je Margriet zeker bij de hand als je eindelijk even rust hebt.

4. Het helpt je om nog meer van het leven te genieten
Margriet is elke week genieten, je vindt er ontzettend veel tips en inspiratie voor een Happy & Healthy leven. Het blad staat boordevol exclusieve interviews, persoonlijke verhalen, bijzondere columns, uitgebreide reisreportages, de nieuwste mode, de mooiste tuinen en de leukste woontips. Daarmee vind je alles wat je nodig hebt om nóg meer uit het leven te halen.

5. Je leest het tijdschrift ook (gratis) digitaal
Het blijft natuurlijk het fijnst om de pagina’s van een tijdschrift door je vingers te laten glijden. Maar digitaal lezen heeft ook zeker z’n voordelen. Ideaal als je in de trein zit, in de wachtkamer of op vakantie. Als abonnee lees je Margriet gratis op je telefoon of tablet.

6. Profiteren van speciale abonnee-acties én kortingen. Elke week maken vijf abonnees kans op een cadeau.
Als abonnee profiteer je van een heleboel leuke aanbiedingen, zoals korting op mooie spullen, uitjes en nog veel meer. En als klap op de vuurpijl maak je ook nog elke week kans op een van de vijf abonneecadeaus. De winnaars staan elke week in de inhoudsopgave van Margriet.

7. 40% korting op de Margriet Happy & Healthy-specials
Naast het wekelijkse tijdschrift brengt Margriet ook elk jaar zes Happy & Healthy specials uit. De specials staan helemaal in het teken van lekker en gezond leven. Elke special (116 pagina’s) heeft een eigen thema en staat boordevol slimme en praktische tips. Zes happy & healthy cadeautjes voor jezelf dus. Als Margriet-abonnee krijg je extra korting op een abonnement op de Specials.

8. Je krijgt 50% korting op extra tijdschriften
Bestel bijvoorbeeld een extra abonnement en krijg 50% korting! Of probeer het digitale megapakket een maand gratis en krijg daarna 50% korting. Je betaalt dan € 7,50, in plaats van de € 15 die niet-abonnees betalen. Met het digitale megapakket heb je digitaal toegang tot ruim 30 tijdschriften via de tijdschrift.nl -app.

9. Geregeld leuke extra’s en bijzondere bijlages bij Margriet
Margriet heeft regelmatig leuke bijlages en extra dikke nummers. In de winkel betaal je hier extra voor, maar voor abonnees maakt het  deel uit van het abonnement.

10. Ook anderen lezen Margriet
Een abonnement op Margriet neem je niet alleen voor jezelf. Grote kans dat je man/vriend of zoon/dochter hem ook zal doorbladeren. Ook al geven ze het misschien niet toe, er zijn ontzettend veel mannen die Margriet lezen. Zo heb je er beiden plezier van.

Klik hier en word ook Margriet-abonnee.

Ook interessant