Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze bijzondere persoon heeft baby Archie als een van de eersten ontmoet

baby-archie-meghan-harry-margriet.jpg

Sinds de geboorte van baby Archie is het vast een zoete inval aan kraamvisite in huize Sussex. Toch hebben Meghan en Harry één persoon in het bijzonder voorrang gegeven.

De kersverse vader en moeder lijken heel bewust te hebben gekozen voor een bepaalde volgorde van de kraamvisite. Zo heeft een belangrijke persoon in het leven van prinses Diana baby Archie als een van de eersten mogen ontmoeten.

Nog voor William en Kate

Jane Fellowes, de oudere zus van Lady Di, zou baby Archie vlak na zijn geboorte op 6 mei 2019 al hebben ontmoet. Nog vóór oom William, tante Kate en opa Charles dat deden. Dat maakt Robert Jobson, verslaggever van het Britse koningshuis, bekend.

Jane Fellowes zus prinses Diana Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Diana

Volgens Britse media betuigt prins Harry op die manier respect aan zijn moeder, die ondanks dat ze er niet meer is, nog altijd een groot deel van zijn leven uitmaakt. Op Moederdag zetten Meghan en Harry hun (schoon)moeder ook al in het zonnetje met een nieuw kiekje van baby Archie, waarop op de achtergrond vergeet-mij-nietjes te zien waren: de lievelingsbloemen van Diana. Wat zou ze trots geweest zijn.

Bron | Harper’s Bazaar
Beeld | ANP

Ook interessant