Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zou het waar zijn? Prinses Beatrix weer verliefd?

prinses-beatrix-rvd-raymond-rutting.jpg

Het is een opmerkelijk verhaal, maar de Duitse pers denkt het zeker te weten: prinses Beatrix zou weer verliefd zijn. Volgens hen is de gelukkige een 72-jarige Duitser. De twee zouden de laatste tijd vaak in elkaars gezelschap gezien zijn.

Nieuwe geliefde of toch goede vriend?

De geruchten komen niet helemaal uit de lucht vallen: de laatste tijd is de prinses vaak samen gezien met Thilo von Watzdorf. Maar of dat nu komt omdat hij een goede vriend is of een nieuwe geliefde? Dat is niet helemaal duidelijk. De man, van goede komaf, kent Beatrix in ieder geval al langer en is een stief-achterneef. Hoe dat zit, zie je in deze video:

Nieuwe vriend bleek toch getrouwd

Als het nieuws waar is, zou dat natuurlijk heel fijn zijn voor de prinses. Maar het is niet de eerste keer dat er geruchten opduiken over een nieuwe liefde aan Beatrix haar zijde. Vorig jaar haalde dit ‘nieuws’ zelfs de cover van een bekend Duits blad. De beste man, Herman Lubberding, werd dan wel samen met Beatrix gefotografeerd, hij was ook al 60 jaar gelukkig getrouwd. Gelukkig konden hij, en zijn vrouw, wel lachen om de vergissing.

De vraag is dan ook dit keer: is het nieuws nu wel waar en heeft Cupido raak geschoten?

Bron: Beaumonde, Shownieuws
Foto: rvd.nl, raymond rutting

Ook interessant