Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomerhoroscoop: Waterman

sterrenbeeld-horoscoop.jpg

Waterman – 21-1 t/m 18-2: Door deze zomer wat extra tijd voor elkaar te nemen, herontdek je elkaar en laait de romantiek weer op

Werk en geld Deze zomer kun je je nogal druk maken om je geld-zaken. Als je een eigen bedrijf hebt, zit je met klanten die niet betalen. En heb je geld geleend aan vrienden, dan zijn daar ook wat problemen mee. Uiteindelijk komt het wel weer goed, maar het kost even wat energie. Het leert je in elk geval dat je soms strenger moet zijn en betere afspraken moet maken. Zelf kun je ook gemakkelijk te veel geld uitgeven. Vooral op vakantie is het op voor je er erg in hebt. Maar soms ontvang je juist een leuk extraatje uit onverwachte hoek. Op het werk gaat alles meestal wel goed.

Liefde en vriendschap De vrienden die je hebt, heb je meestal al heel lang. Ook al zie je elkaar niet dagelijks, als je elkaar ontmoet, pak je als vanzelf de draad weer op. Je hebt graag gelijkgestemden om je heen en leeftijd speelt daarbij geen rol. Een beetje aparte mensen vind je ook wel leuk. In de liefde kun je soms wat aanmodderen. Niet dat het slecht gaat, maar je hebt wel het gevoel dat je iets mist. De zomer is dan perfect om het goede gevoel weer terug te brengen. Je kunt nu immers extra tijd voor elkaar nemen. Daardoor herontdek je elkaar en laait de romantiek weer op.

Vakantie Het liefst ga je op vakantie als het jou uitkomt. Met kinderen ben je gebonden aan de schoolvakanties, maar ben je daar niet van afhankelijk, dan ga je liever wat later. Ga je vrienden opzoeken of komen er vrienden naar jou toe, dan komt het meestal ook beter uit om niet nu al vrij te zijn. Een stedentrip kan je erg bekoren, maar een strand-vakantie is ook lekker. Het hangt een beetje van de situatie af wat je gaat doen. Zelfs thuis blijven is een optie en dat is dan ook prima.

Waar je gelukkig van wordt Je kunt heel slecht tegen dwang. Dus als je iets móét, is je eerste reactie om dwars te worden. Vrijheid is essentieel voor je. Heb je het gevoel dat je dingen vanuit een eigen keus kunt doen, dan heb je eigenlijk weinig problemen. Het maakt je heel gelukkig om met mooi weer op de fiets te zitten en de wind door je haren voelen of een terrasje te pakken terwijl iedereen werkt. Een dagje lekker spijbelen en gewoon lekker wat aanrommelen, brengt je ook tot rust.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Ook interessant