Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomerhoroscoop: Vissen

sterrenbeeld-horoscoop.jpg

Vissen – 19-2 t/m 20-3: Vriendschappen kunnen uitgroeien tot iets meer en een bestaande relatie kan weer helemaal opbloeien

Werk en geld Als je veel verantwoordelijkheden op je bord hebt kun je dat soms wat zwaar vinden, maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen. Je bent behoorlijk actief en nogal ambitieus. Soms is dat bijna onbewust, omdat je gewoon lol hebt in wat je doet of omdat je hoopt dat je inspanningen worden beloond. Val je extra in omdat er collega’s weg zijn of ben je ergens tijdelijk, dan kan je financiële situatie wat wisselend zijn. Je bouwt nu wel eerder een buffertje op en geeft niet alles meteen uit.

Liefde en vriendschap Het wordt een heerlijke zomer voor de romantische Vissen! Vriendschappen kunnen uitgroeien tot iets meer en een bestaande relatie kan weer helemaal opbloeien. Tenminste, als je daar zélf enig initiatief toe neemt. Als je op de ander gaat zitten wachten, loop je de kans dat die juist zit te wachten tot jíj iets doet en dat schiet natuurlijk niet op. Laten merken wat je mist, lukt het best door zelf iets leuks te organiseren, zoals je misschien in het begin van je relatie deed. Gewoon je partner weer even versieren dus, door hem of haar wat extra aandacht te geven of te verrassen met een leuk uitje.

Vakantie Zoals bekend willen Visjes zwemmen en water is dan ook bij uitstek de plaats waar je bij, in of op wilt zijn. Of dat een dagje Zandvoort of een reisje naar de Côte d’Azur wordt, is afhankelijk van je situatie en portemonnee. Maar boven alles wil je nu samen zijn met je partner. Heb je die niet en ga je alleen of met vrienden op pad, dan ontmoet je misschien je toekomstige geliefde wel. Door je werk kun je misschien pas wat later op vakantie, maar dan is een dagje tussendoor vrij nemen ook heerlijk. Voor jezelf, of om iets leuks te ondernemen met de kinderen.

Waar je gelukkig van wordt Hoewel je graag alleen bent, wil je wel dat er iemand op de achtergrond is. Liefst een geliefde. Je wilt graag ergens bij horen, bij één persoon of een groepje mensen. De sfeer en het gevoel zijn voor jou van groot belang. Je nuttig voelen vind je ook heerlijk. Daarom geeft het je ook voldoening als je iemand echt helpt. En hand in hand met je partner langs het strand wandelen of samen dineren bij kaarslicht op een romantische plek, mag dan een cliché zijn, jij wordt er helemaal blij van.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Ook interessant