Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomerhoroscoop: Ram

sterrenbeeld-horoscoop.jpg

Ram -21-3 t/m 20-4: Heb je het al een tijdje zó druk met je werk dat je 
te weinig tijd hebt voor jezelf en je geliefden, dan is 
het nu tijd om daar iets 
in te veranderen.

Werk en geld: Je bent erg fanatiek op dit gebied. Het liefst doe je werk waarbij je je nuttig voelt en dat kan iets heel anders zijn dan je hiervóór deed. Hoewel het nut vooropstaat, wil je er wel goed voor worden betaald en meestal lukt dat ook wel. Heb je al een 
tijdje geen werk, dan kun je nu weleens een mooie kans krijgen. Dan kun je bijvoorbeeld ergens invallen en daarna blijven. Rammen die voor zichzelf zijn begonnen, zien daar nu langzaam het voordeel van in.

Liefde en vriendschap: Via je werk of een hobby doe je vaak nieuwe contacten op. Vanaf half juli tot en met de eerste week van augustus ben je wat meer in voor een flirt of wil je vooral wat extra tijd doorbrengen met je partner. De romantische zomerperiode is ideaal om samen van alles te ondernemen, al is het in juli vaak wat schipperen om een en ander te regelen met je werk. Zul je net zien dat je juist dán een opdracht krijgt als je een eigen bedrijfje hebt.

Vakantie: Augustus en september zijn prima maanden voor een buitenlands tripje. Zit dat er even niet in, dan wil je wel graag buiten zijn en een actieve vakantie hebben. Alleen maar in de zon liggen maakt je ongedurig. Lekker wandelen, fietsen of zwemmen, met de kinderen spelen of met het hele gezin korte uitstapjes maken, past beter bij je.

Waar je gelukkig van wordt: Heb je het al een tijdje zó druk met je werk dat je te weinig tijd hebt voor jezelf en je geliefden, dan is het nu tijd om daar iets in te veranderen. En ben je momenteel niet blij met je lichaam, je werk of je relaties, bekijk dan wat je daaraan kunt doen. Je kunt je ongenoegen niet langer wegstoppen. Door een aantal stappen te zetten, voel je je weer helemaal goed. Sommige Rammen krijgen het letterlijk benauwd als ze zich te veel moeten aanpassen. Je bent op je best als je ergens voor moet knokken. Of dat dan voor jezelf is of voor een ander hangt van je situatie af. Ook altijd fijn: een stukje rennen of fietsen met de wind in je haren. Dat geeft je het gevoel dat je leeft.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Ook interessant