Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomerhoroscoop: Leeuw

sterrenbeeld-horoscoop.jpg

Leeuw -24-7 t/m 23-8: Heerlijk toch, zo’n vakantie in de zon, samen met je geliefden? Na maar een uurtje in de zon ben je al helemaal opgeladen

Werk en geld Je hebt een hekel aan zuinigheid en wilt niet steeds moeten berekenen of je je iets wel kunt veroorloven. Om je financiële positie te verbeteren, stort je je vol op je werk. Of je volgt een studie of cursus om iets nieuws te kunnen ontwikkelen of je eigen bedrijf op te bouwen waarmee je in de toekomst meer kunt verdienen. Begin je nu aan een nieuwe hobby, dan kan die later nogal rendabel blijken. Kijk desondanks maar wel uit dat je deze zomer niet al te kooplustig bent, want geld lijkt soms als water weg te stromen.

Liefde en vriendschap Je viert de zomer samen met je partner en goede vrienden. Je ontmoet nu gemakkelijk nieuwe mensen met wie je vriendschap sluit en single Leeuwen kunnen weleens een nieuwe liefde tegen het lijf lopen. Als je veel mensen om je heen hebt, straal je. Maar het soort mensen naar wie je nu op zoek bent, is wel vrij serieus. Organiseer je iets samen met anderen, dan let je er goed op dat je ook samen de rekening betaalt. Je staat open voor gelijkgestemden en hebt geen zin in competitie.

Vakantie Heerlijk toch, zo’n vakantie in de zon, samen met je geliefden? Na maar een uurtje in de zon ben je al helemaal opgeladen. Je gaat dan ook graag samen naar een warm land. Komt dat nu niet uit, dan ga je gewoon wat dagjes uit en zorg je ervoor dat je wat vaker op een terras zit. Kun je door je werk niet weg, dan geniet je, al dan niet samen met kinderen, volop van balkon, tuin of park. Maar dan wel met allure, zoals bij je past.

Waar je gelukkig van wordt Geen teken dat zo kan genieten van complimenten en applaus als de Leeuw. Maar dan wél als het echt gemeend is. Door je talenten te gebruiken word je het aller-gelukkigst, want dan ga je vanzelf stralen. Je hoeft echt niet rijk en beroemd te zijn, maar je wilt wel je creativiteit kunnen gebruiken om er leuk uit te zien en je leven een beetje te versieren. Als je huis gezellig is, je eens iets heel anders eet dan anders en je daarna buiten de deur iets gaat drinken of samen een leuke wandeling gaat maken, maakt dat je blij.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Ook interessant