Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomerhoroscoop: Boogschutter

sterrenbeeld-horoscoop.jpg

Boogschutter – 23-11 t/m 22-12: De hoofdzaak is dat je deze zomer besluiten neemt. Zodat je het gevoel hebt goed verder te kunnen in de maanden erna

Werk en geld Je bent hard op zoek naar een goede manier om je geld te verdienen. Soms noodgedwongen omdat er nou eenmaal brood op de plank moet komen. Het is een beetje alles of niets. Of je weet het goed te regelen óf je thuissituatie zorgt ervoor dat je nu niet kunt werken. Meestal heb je nu echter geluk met een verbetering van je carrière of het maken van plannen daarvoor. Moet je solliciteren, dan kom je goed over en weet je ook eerder de juiste baan te vinden. Als je niet voldoende opleiding hebt voor wat je wilt, overweeg je daar iets aan te doen.

Liefde en vriendschap Je laat los wat niet meer goed voelt en houdt vast wat klopt. Je wilt het liefst zo veel mogelijk stappen zetten en knopen doorhakken, maar soms is het nog wat te vroeg. Dan kun je beter genieten van je goede vriendschappen en je geliefde. Deze zomer is een goede tijd om samen te bespreken wat je wilt en hoe je de komende tijd gaat invullen en je relatie kunt verbeteren. Na de zomer betaalt dat zich meestal wel uit. Ben je single? Dan is de kans groot dat je iemand ontmoet.

Vakantie Je houdt van de natuur en wilt graag eens een ander soort vakantie, maar je wilt ook weer niet te veel geld uitgeven. Wandelen, fietsen en vrienden opzoeken die buiten wonen of een boot hebben kunnen dan goede opties zijn. Het tijdelijk ruilen van huis is ook een optie. Een actieve vakantie vol afwisseling vind je het fijnst. Dus op een plek waar je zowel natuur als de gezelligheid van een terrasje hebt. Er zijn ook Boogschutters die juist niet weggaan, maar hun huis opknappen of alleen kleine uitstapjes maken. Tuin en balkon zijn dan ook prima.

Waar je gelukkig van wordt Je hebt al een tijdje het gevoel dat je een aantal zaken wilt veranderen en nu wordt dat steeds concreter. Je zet eerder stappen die van alles in werking kunnen zetten. Wat je nodig hebt is een duidelijk doel. Als je niet weet wat je richting is, word je nerveus. Tussendoor zul je heus wel genieten, maar de hoofdzaak is dat je deze zomer besluiten neemt. Zodat je het gevoel hebt goed verder te kunnen in de maanden erna.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Ook interessant