Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó viel Karin Bloemen binnen een paar maanden 25 kilo af

karin-bloemen.jpg

Hoewel Karin Bloemen nooit echt met haar gewicht heeft gezeten, besloot ze onlangs haar levensstijl drastisch om te gooien. De zangeres en cabaretière verloor maar liefst 25 kilo in slechts een paar maanden tijd.

In een interview met AD vertelt ze hoe het haar is gelukt om zo veel af te vallen in zo’n korte tijd.

Volle vrouwen

Karin was naar eigen zeggen ‘helemaal klaar met het dik zijn’, maar niet omdat ze zichzelf niet mooi vond. “Ik houd van volle vrouwen. Ik vond mezelf prachtig. Het is alleen niet mooi voor je knieën. Niet voor je rug, je nek je alles,” legt ze uit.

Medische kant

De cabaretière hoopt dat het gewichtsverlies deze keer blijvend is. “Ik ben nu 25 kilo kwijt en als het hierbij blijft ben ik een gelukkig meisje. Ik heb ook niet de ambitie om nog een Sylvie Meis te worden. Het ging mij echt puur en alleen om de medische kant.”

Afslankgeheim

Karin verloor het gewicht door suikers, koolhydraten, vlees, vis, zuivel en fruit te schrappen en in plaats daarvan ‘zakjes met hoogwaardig voedsel op basis van proteïne’ tot zich te nemen. “Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | AD
Foto | ANP

Ook interessant