Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó veel Boer zoekt vrouw-baby’s zijn er al geboren sinds de start van het programma

boer-zoekt-vrouw-margriet.jpg

Het populaire tv-programma Boer zoekt vrouw blijkt niet alleen een succes te zijn op televisie, maar ook in het echte leven. Presentatrice Yvon Jaspers onthult namelijk een wel heel ‘vruchtbaar’ feitje.

De show heeft namelijk van 2004 tot nu toe geleid tot de geboorte van maar liefst 75 (!) baby’s, onthult ze op de site van KRO-NCRV.

Huwelijk en baby’s

“Ik had nooit durven dromen dat een tv-programma voor veel deelnemers zo’n positieve invloed zou hebben op hun leven”, zo vertelt Yvon. “Dat er huwelijken gesloten worden en er inmiddels meer dan 75 kinderen geboren zijn omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer zoekt vrouw is iets om heel dankbaar voor te zijn.”

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

En de kans is groot dat het niet bij 75 baby’s blijft, want het elfde seizoen start 23 februari op NPO 1. “We zitten er momenteel nog middenin, dus ik kan er natuurlijk nog niks over zeggen”, zo stelt Yvon over het verloop van de nieuwe serie. “Bovendien is het veel te leuk om zelf te zien hoe de boeren hun hobbelige weg naar de liefde afleggen. Ik denk dat veel mensen zich thuis op de bank geregeld herkennen in de mensen die voorbijkomen in de afleveringen. De verlegenheid, het verlangen, de ongemakkelijkheid maar ook het enthousiasme.”

Artikelen van Margriet in je mailbox ontvangen?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | KRO-NCRV
Beeld | KRO NCRV

Ook interessant