Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wauw: zo schittert koningin Máxima in Portugal

koningin-maxima.jpg

Tot in de puntjes verzorgd, lachend en in een stralend humeur: koningin Máxima zag er ook tijdens het staatsbezoek aan Portugal weer uit om door een ringetje te halen! Bekijk dit foto-overzicht met haar mooiste outfits. 

Deze week was ons koningspaar in Portugal, voor een driedaags staatsbezoek op uitnodiging van de president. Op het programma stonden activiteiten van een staatsbanket tot een klassiek concert. Hieronder vind je een overzicht van de oogstrelende outfits die onze koningin bij deze gelegenheden droeg.

Geweldig in groen

Deze prachtige groene jurk van Jan Taminiau is de keuze van koningin Máxima voor het staatsbanket. Ze draagt er een tiara, collier en oorhangers met smaragden bij. Aan de mooie ketting die Máxima om haar nek heeft, bungelt een indrukwekkende smaragd. Dit zou een van de meest waardevolle smaragden van de koninklijke familie zijn en de naam het ‘duivenei’ dragen, waarschijnlijk ook vanwege de grootte.

 

Samen aan de rivier de Taag

Opnieuw in Jan Taminiau

Hier is het koningspaar op weg naar een concert dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Portugese president hebben aangeboden als dank voor de gastvrijheid tijdens hun bezoek. Máxima is opnieuw beeldschoon in een jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau.

Het begin van het bezoek

Aan het begin van het staatsbezoek wordt het koningspaar onthaald: Máxima is gekleed in een jurk van Natan, een Belgisch modehuis waar ze graag kleding van draagt. De kleding van Willem-Alexander is afgestemd op de keuze van zijn vrouw: hij draagt een bijpassende das.

 

Lees ook

Haak mee met Dennis (40): gratis patroon voor een geluksklavertje
Het geheim van de slager: zo maak je het állerlekkerste draadjesvlees
Zin om te snoepen? Dit is dé gouden tip om de verleiding te weerstaan

Bekijk ook

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron: Blauw bloed, story.nl

Beeld: ANP Mischa Schoemaker

Ook interessant