Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zo schitterde koningin Máxima deze week: foto’s van haar mooiste outfits

koningin-maxima-bezoekt-nigeria.jpg

Waar ze ook is en wat ze ook doet, onze koningin weet overal ter wereld bewonderende blikken te oogsten. Niet zo gek, want Máxima ziet er altijd tiptop uit. Ook als ze na een lange vliegreis op de foto wordt gezet met een nonchalant kapsel en zonder make-up is ze nog prachtig!

Afgelopen week bracht koningin Máxima een werkbezoek van drie dagen aan Nigeria, in haar functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Dat vroeg om passende kleding. Hoewel ze veel van de creaties al eens eerder droeg bij officiële gelegenheden, zag ze er ook nu weer oogverblindend uit.

Nonchalant en naturel

Zelfs als ze na een vlucht van zeven uur uit het vliegtuig stapt, is Máxima een frisse verschijning die gezien mag worden. Al is haar kapsel dan allesbehalve gestyled en draagt ze geen make-up. Ze kan het hebben, en hoe! De koningin is gekleed in een outfit die er op het eerste gezicht nonchalant uitziet. Op het eerste gezicht, want de zwarte jas is van Chloé en de ballerina’s zijn van het Italiaanse Salvatore Ferragamo. Dat dan weer wel…

Het zonnetje in huis

Hier straalt Máxima in een prachtige en zonnige jurk van een van haar favoriete modehuizen, Natan. Ze droeg de jurk al een paar keer eerder. Leuk om te weten: de sieraden die ze erbij heeft gekozen, zijn van Hollandse bodem (lottgioielli.com).

Het zonnetje in huis – deel 2

Opnieuw gaat Máxima voor geel en voor een ontwerp Natan. Ze draagt een prachtige jurk en bijpassend jasje met ballonmouwen, waarin we haar ook tijdens eerdere buitenlandse bezoeken weleens hebben gezien.

 

Bijzondere combinatie

Tijdens haar bezoek aan een belangrijke emir draagt de koningin een smaakvolle combinatie, ook weer van Natan. Het jasje met de opvallende kraag en de rok met plooitjes hebben een prachtige diepe kleur.

 

Bron: blauwbloed.nl
Beeld: ANP – Robin Utrecht

Leuk om te lezen

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

 

Ook interessant