Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zing je mee? Heel Holland ‘bakt’ een lied!

heel-holland-bakt-lied.jpg

Een nieuw seizoen van Heel Holland bakt is wekelijks te zien op televisie, met een kersverse presentator en… een nieuw lied! André van Duin schreef speciaal voor het programma een regelrechte smartlap, natuurlijk op geheel eigen wijze.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is begonnen. Daarin gaan de kandidaten aan de slag met signatuur-opdrachten en spektakelstukken in de hoop zich straks meesterbakker te mogen noemen. Speciaal voor het bakprogramma schreef presentator André van Duin een lied. De meezinger liet hij horen in de uitzending van het tv-programma Tijd voor Max op het strand van Noordwijk, voorafgaand aan de opnames voor Smaakt naar meer, waarin op televisie wordt nabeschouwd op Heel Holland bakt. “Het lied is bedoeld om alvast even lekker in de stemming komen,” aldus een zonnige van Duin.

Recept voor een succesnummer

En daar zorgt het nummer wel voor. De ingrediënten? Op de melodie van Aux Champs Elysées zingt Van Duin over vruchtenvlaai, krentenkoek, Bossche bollen en krentenkoek. En zelfs Janny doet even mee voor een kort duet. Het couplet van deze bakhit willen we je niet onthouden:

“Heel Holland bakt! Heel Holland bakt!
Op zondagavond zijn we thuis
We zitten lekker voor de buis
En kijken onderuitgezakt
Naar Heel Holland bakt! Lalalalalalala”

Bekijk en luister hier het lied. Daar vind je trouwens ook de hele songtekst. En… meezingen is toegestaan!

Heel Holland bakt: elke zondag, 20.20 uur bij Omroep Max op NPO 1. Smaakt naar meer: elke woensdag, 21.25 uur bij Omroep Max op NPO 1.

Wat vind jij van André van Duin als presentator? Doe mee aan de poll, wij zijn benieuwd.

Soortgelijke artikelen van margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant