Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zien: dit was de mooiste outfit van Máxima in 2017

koningin-maxima-jumpsuit.jpg

We krijgen er niet snel genoeg van: plaatjes van de prachtige kleding die koningin Máxima draagt. Met flair, gratie en altijd die stralende lach. Deze combinatie werd massaal verkozen tot haar mooiste van het jaar.

De kijkers van royaltyprogramma Blauw bloed konden de afgelopen tijd stemmen op acht verschillende, prachtige outfits die koning Máxima het afgelopen jaar aanhad bij bijzondere gelegenheden. Van een opvallend broekpak tot ensembles in uitgesproken kleurencombinaties. De online poll werd duizenden keren ingevuld en dit is de top drie geworden! Hoe verder je naar beneden scrollt, hoe hoger de ranking.

Op een keurige derde plaats

Deze outfit, verkozen tot de op twee na mooiste, droeg Máxima tijdens de opening night van het Koninklijk Concertgebouworkest. Het is een broekpak van zwarte crêpe met een opvallende witte halslijn, van de hand van de Franse mode-ontwerper Roulan Mouret.

 

Verdiend op twee

Deze mooie jurk is een ontwerp van Nederlander Jan Taminiau die de koningin droeg tijdens de zogenaamde Contraprestatie van hun bezoek aan Portugal . Daarbij bood het koningspaar als dank voor de gastvrijheid een concert aan de president aan. Het afgelopen jaar droeg Máxima verschillende keren kledingstukken van deze ontwerper.

En met stip op één

De jurk die Máxima droeg tijdens het staatsbanket in het Koninklijk Paleis Amsterdam was favoriet! De strapless, nudekleurige jurk met geborduurde roosjes waaiert uit naar onderen, met een prachtig silhouet als resultaat. Wederom van ontwerper Taminiau. Wil je haar in deze outfit bewonderen? Klik hier om een stralende Máxima te bekijken op de site van Blauw bloed.

Bron: Blauw bloed
Beeld: ANP Foto

Lees ook

Bekijk ook

Kun je door de krassen nauwelijks je tegenliggers zien? Zo verwijder je die vervelende krassen op je zonnebril.

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant