Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zien: koningin Máxima staat op de foto met haar jongere zelf

koningin-maxima.jpg

We weten natuurlijk allemaal hoe koningin Máxima eruitziet. Maar jeugdfoto’s van onze koningin kennen we minder goed. Nu is er een prachtig plaatje opgedoken.

Het plaatje is niet alleen heel mooi, maar vooral ook heel origineel. Máxima is op de foto gezet met haar jongere zelf. Ard Gelinck uit Groenlo heeft dit met Photoshop voor elkaar gekregen, meldt libelle.nl.

Het resultaat is uniek. Alsof het blonde meisje de volwassen vrouw al jaren kent – het zou zó haar eigen dochter kunnen zijn. Destijds, als kind, kon ze natuurlijk niet weten dat ze ooit koningin van het verre Nederland zou worden. Dat maakt het beeld extra speciaal.

De unieke foto van koningin Máxima heeft inmiddels honderden likes op Instagram.

BN’ers

Het is overigens niet de eerste keer dat Gelinck een dergelijke fotomontage met Photoshop maakte. Zo plaatste hij eerder op zijn Instagramaccount foto’s waarop BN’ers staan met hun jongere zelf. RTL Boulevard liet daar eerder dit jaar al geweldige voorbeelden van zien. Onderstaande foto van televisiepresentator Martijn Krabbé was een van Gelincks eerste Photoshop-werken.

Bronnen | libelle.nl, Instagram Ard Gelinck
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant