Zien: Adele viert verjaardag op een wel heel bijzondere manier
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zien: Adele viert verjaardag op een wel heel bijzondere manier

adele.jpg

Adele is twee dagen geleden dertig geworden en om dat te vieren pakte ze groots uit. De zangeres gaf namelijk een feest met als thema Titanic. Ze kroop in de huid van hoofdrolspeelster Rose uit de gelijknamige film en zag er prachtig uit.

De zangeres deelde foto’s van haar feest met haar volgers op Instagram. Je moet goed kijken, anders denk je toch de ‘echte’ Rose uit de film te zien. Maar nee, het is toch echt Adele en niet actrice Kate Winslet die we benedendeks dansend in een reddingsvest zien.

Titanic-decor

De zangeres is een groot fan van de film Titanic, zo laat ze weten via Instagram. Als je naar de foto’s kijkt lijkt het wel of Adele voor de aankleding van haar feest gebruik heeft gemaakt van rekwisieten uit het Titanic-decor. Hoe dan ook, de zangeres heeft het duidelijk naar haar zin gehad. “Dank aan iedereen die de afgelopen elf jaar met me mee heeft gereisd. Dit was de beste nacht van mijn hele leven,” zo schrijft Adele bij de kiekjes.

Bekijk hieronder de foto’s die de zangeres deelde op haar Instagrampagina. Klik op de pijltjes naar rechts om meer beelden te zien.

Bron | Instagramaccount Adele, libelle.nl
Foto | ANP

Ook interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant