Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zangeres Anouk trakteert volgers op Instagram met kerstnummer

anouk.jpg

Anouk heeft haar volgers op Instagram verrast met een nieuwe kerstsong. “Iets anders misschien dan het gemiddelde kerstnummer, maar ik dacht: gewoon leuk.” Op deze manier wenst de zangeres iedereen een fijne kerst.

Haat

Anouk zingt het nog naamloze en nergens te verkrijgen nummer op een aantal filmpjes op haar Instagram-account. Het kerstlied gaat over iemand die een hekel heeft aan Anouk. De Haagse zangeres heeft er verdriet van en snapt niet waaraan ze dat heeft verdiend.

‘Heerlijk ritme’

Anouks volgers weten het nummer wel te waarderen. “Heerlijk nummer. Gewoon lekker uitbrengen. Heerlijk ritme,” klinkt het. Een andere volger zegt: “Ik vind het een geweldig kerstnummer. Eindelijk eens wat anders.” Ook wordt Anouk gecomplimenteerd: “Prachtstem heb je. Prachtnummer ook.”

Beluister hieronder het nummer dat twee keer hetzelfde couplet bevat. #sorry #geeninspiratiemeer schrijft de zangeres daarover.

Dit bericht bekijken op Instagram

Fijne kerst allemaal ❣️ #kado#met2xhetzelfdecouplet#sorry#geeninspiratiemeer #jullielekkernaarjeschoonfamilie#ikniet#fijn#❤️christmas

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron | Instagram
Foto | MMP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant