Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins William en zijn vrouw Kate beginnen eigen YouTube-kanaal

prins-william-en-zijn-vrouw-kate-beginnen-eigen-youtube-kanaal.jpg

Altijd al een exclusief inkijkje willen hebben in het leven van de Britse royals? Dan hebben we goed nieuws: prins William en zijn vrouw Kate Middleton zijn een eigen YouTube-kanaal begonnen. 

Vlogs, challenges en tutorials? Dít weten we tot nu toe over het kanaal van William en Kate. 

Een eigen YouTube-kanaal voor prins William en Kate 

De hertog en hertogin van Cambridge zijn na tien jaar huwelijk klaar voor de volgende stap in hun carrière; de twee duiken in de wereld van YouTube. Woensdag werd het nieuws dat prins William en zijn vrouw Kate en eigen YouTube-kanaal beginnen al gedeeld op hun socialmediakanalen. Onder het bericht op Instagram schrijven ze: ‘Beter laat dan nooit’.

Wat voor video’s we te zien zullen krijgen op het kanaal, dat is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal het om een exclusiever kijkje in het leven van de royals gaan. 

Lees ook: William en Kate delen zeldzame beelden van gezinsleven (én nieuw gezinslid)

‘Wees voorzichtig’

Op hun social media delen William en Kate alvast korte trailer van het kanaal. Daarin zijn fragmenten van allerlei uitstapjes en bezoeken van de twee te zien. ‘Wees nu wel voorzichtig met wat je zegt, want deze mensen filmen nu’, zegt William al waarschuwend tegen Kate in de opening van de video, waarop Kate lachend reageert met ‘Ik weet het’.

Hoewel er verder nog geen nieuwe video’s op het kanaal staan, zaten de twee binnen een uur na de aankondiging al 10.000 abonnees. Een dag later staat de teller van The Duke and Duchess of Cambridge al op 197.000. Bekijk hieronder alvast de kanaaltrailer: 

Bron | RTL Nieuws, YouTube
Beeld | ANP

Margriet 20 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: alles over koningin Máxima en haar favorieten, Dominique (51) heeft parkinson, pubers in huis: dag seksleven en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant