Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

WOMEN Inc. lanceert aanTafel: ‘Zet je dromen om in durven en doen!’

womeninc.gif

Vind jij het interessant om te discussiëren over maatschappelijke en economische ontwikkelingen en vind jij het interessant om de posities van vrouwen en meisjes in Nederland te verbeteren?

WOMEN Inc. bestaat 10 jaar en lanceert daarom een nieuw initiatief aanTafel. Directeur van WOMEN Inc. Jannet Vaessen vertelt: “aanTafel is een gespreksmethode om drie vaardigheden bij vrouwen te prikkelen en verder te ontwikkelen zodat vrouwen hun kansen optimaal kunnen benutten.”

Welke drie vaardigheden?
De drie vaardigheden zijn gebaseerd uit een zeer recente peiling van WOMEN Inc. en Motivaction:
– 25% van de vrouwen zich laat leiden door wat anderen van hun verwachten bij het stellen van een DOEL.
– Slechts de helft van de vrouwen van zichzelf vindt dat ze LEF heeft
– 1 op de 3 vrouwen andere keuzes maken als zij meer LEF zouden hebben
– Vrouwen maken goed gebruik van hun NETWERK als het gaat om privédoeleinden, echter driekwart van de vrouwen zetten hun netwerk zelden of nooit in voor zakelijke doeleinden.
Om hier verandering in te brengen lanceert WOMEN Inc. aanTafel om samen te praten.

Dus, trek in een goed gesprek? aanTafel!
Kies één van de 3 gespreksmethoden: doel, lef – of netwerk en schuif aanTafel! Je kan aanTafel doen met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. WOMEN Inc. biedt op deze manier vrouwen hét netwerk om zichzelf en elkaar te versterken.
In heel Nederland kun je meedoen. Van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Amsterdam. Wil jij meepraten of meer weten over aanTafel? Klik op deze link.

WOMEN Inc. is sinds 2005 hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken en daarmee de kansen van alle vrouwen in Nederland. Sinds 2013 richt WOMEN Inc. zich op twee thema’s die voor alle vrouwen relevant zijn, namelijk GELD en GEZONDHEID. WOMEN Inc. spreekt professionals aan over hoe zij de kansen voor vrouwen kunnen vergroten, en roept vrouwen op zichzelf en elkaar te versterken binnen het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.

Ook interessant