Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ongelooflijk: witte walvis pikt mobiele telefoon uit het water

bijzonder-witte-walvis-pikt-mobiele-telefoon-uit-het-water.jpg

Misschien had je al eens iets gehoord of gelezen over de witte Beluga-walvis die als Russische spion zou optreden? Diezelfde Noorse witte walvis verscheen weer in het nieuws, dit keer door een wel heel bijzonder trucje.

Hammersted

De witte Beluga-walvis zwemt nog steeds vrolijk rond, op de plek waar hij eerder, door Noorse vissers, werd gespot. De Noorse Ina Mansika was wel nieuwsgierig naar het bijzondere wezen en reisde, samen met haar vriendinnen, af naar Hammersted. Daar hoopte zij met de hoop de witte walvis te spotten.

Weg telefoon

Ze hadden geluk: de Beluga-walvis kwam naar de oppervlakte om hen te begroeten. Toen de meiden voorover op de grond gingen liggen om de walvis te aaien, vergat Ina dat haar jaszak open stond. Haar telefoon gleed eruit, het water in. Uiteraard ging ze ervan uit dat ze het apparaat nooit meer terug zou zien. Niets was minder waar. De walvis dook onder water en kwam even later weer naar boven met iets in zijn mond: haar telefoon! Helaas deed de mobiel het niet meer, maar Ina was zo dankbaar en blij dat ze dit mee mocht maken. Het tafereel werd toevallig gefilmd door omstanders.

Bron | Metronieuws.nl
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant