Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Petra: ‘Tijdens een hockeywedstrijd was ineens mijn hele broekje doorweekt’

tena-hockey.jpg

Eén op de drie vrouwen boven de 35 krijgt te maken met urineverlies. Meer dan de helft van de vrouwen weet dat niet. Hettestpanel.nl deed onderzoek onder 754 vrouwen in samenwerking met TENA*. 

Margriet samen met TENA

Een aantal resultaten op een rij:

  • 83% van de vrouwen boven de 35 heeft het afgelopen jaar te maken gehad van urineverlies, variërend van enkele druppeltjes tot enkele scheutjes urine.
  • Petra: ‘Toen ik tijdens een hockeytraining opeens een flinke plas urine verloor en mijn sportbroekje doorweekt raakte, was dat voor mij letterlijk de druppel.’
  • Wist je dat 53% iemand kent die te maken heeft met urineverlies?
    Veel vrouwen denken dat zij de enige zijn, maar dat is niet zo. Doorbreek het taboe en praat erover met vriendinnen, je partner of je buurvrouw.
  • 30% heeft geen idee wat de oorzaak is van haar urineverlies.
    Urineverlies kan verschillende oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan: de overgang, zwangerschap/bevalling of overgewicht.

39% van de vrouwen gebruikt gewone inlegkruisjes

En dat terwijl er producten op de markt zijn, die speciaal zijn gemaakt voor urineverlies, deze producten absorberen snel urine, voelen de hele dag droog aan en sluiten geurtjes in. Zodat je de hele dag een beschermd gevoel hebt. Nadja: ‘Ik heb altijd TENA Lady in bij het sporten.’

Probeer het zelf

In vrijwel alle supermarkten en drogisterijen zijn de producten van TENA verkrijgbaar. Weet je nog niet precies welk product je nodig hebt? Vraag gratis een proefpakket aan via TENA.nl.

Je bent niet de enige

Wil je meer weten en lekkerder in je vel zitten? Op TENA.nl staat veel informatie waar je baat bij kan hebben. Je bent écht niet de enige.

*Onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 754 vrouwen (mei, 2018).

Ook interessant