Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win kaarten voor Tina de Musical (verlopen)

tina-de-musical.jpg

Het is feest! Meidenblad Tina bestaat dit jaar vijftig jaar. Dat gaat natuurlijk groots gevierd worden, waarbij de lezeressen van toen en nu niet mogen ontbreken.

Tot en met april 2018 kun je daarom door het hele land genieten van opvoeringen van Tina de Musical. Deze muzikale voorstelling is leuk voor de hele familie, dus ook voor ouders, opa’s en oma’s , broertjes en zusjes, ooms en tantes en neefjes en nichtjes!

Tina de Musical

Het verhaal van Tina de Musical

Tijdens de voorstelling maak je kennis met Tina en haar vrienden Puck en Fabio. Samen maken ze elke week weer het fantastische tijdschrift Tina, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat ze precies meemaken zie je natuurlijk tijdens de voorstelling, maar veel meiden zullen zich herkennen in de situaties.

Hoe gaat Tina bijvoorbeeld om met haar ouders die het altijd maar druk hebben? En wat moet ze aan met haar geheime verliefdheid voor de onvoorstelbaar knappe Bobby? Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Puck en Fabio staan altijd voor haar klaar en zelfs haar oma komt vanuit het buitenland over om Tina te helpen.

De cast bestaat uit onder anderen Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Mylène & Rosanne en Ridder van Kooten.

Waar en wanneer?

Tina de Musical wordt een groot feest! De voorstelling wordt tot en met 1 april 2018 ruim honderd keer opgevoerd op verschillende plaatsen door heel Nederland. 

Win vrijkaartjes

Deze winactie is afgelopen. Geen kaarten gewonnen? Bestel ze via margriet.theaterclub.nl/tina-de-musical/ vanaf € 17.

Kaarten kopen

Bekijk de speellijst en reserveer je tickets voor Tina de Musical vanaf € 16,60 per stuk* via Theaterclub van Margriet.

*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,55 transactiekosten en verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending) per boeking • Prijzen verschillen per locatie en zijn afhankelijk van de gekozen rang en dag van de voorstelling • Maximaal 10 kaarten per reservering • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Fotografie | Andy Doornhein

Ook leuk en interessant om te lezen

Ook leuk om te bekijken

Petra is dankzij een maagverkleining maar liefst 44 kilo afgevallen en ging van maat 52 naar maat 38 (!). Een prestatie om trots op te zijn, alleen ‘verschuilt’ ze zich nog steeds in vesten en een dikke sjaal en dat wil ze veranderen. Met een ander kapsel, dito make-up en nieuwe kleding is ze haast niet meer te herkennen. Wat een resultaat: wauw! Bekijk hieronder haar metamorfose.

 Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant