Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win een relax-middag voor twee!

istock_000071984711_full.jpg

Ontsnap aan de drukte bij Vitality Spa Amsterdam. Samen met je moeder, zus of vriendin kun je hier een hele middag ontspannen én genieten van een heerlijke tapaslunch. Margriet Beauty geeft twee arrangementen weg voor 2 personen t.w.v. €150!

Vitality Spa Amsterdam

Het fraaie Corendon Vitality Hotel Amsterdam beschikt over een unieke spa van duizend vierkante meter. Het ontwerp van de ruimtes en de sfeer van de behandelingen zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. Je ervaart hier complete ontspanning van lichaam en geest, niet alleen in de Turkse hamam, ook in de Finse sauna en op het indoorstrand. Kies voor een massage of gezichtsbehandeling, of laat je in de watten laten leggen tijdens behandelingen die zijn ontwikkeld om je welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

100% genieten in de spa

Arrangement-ladiesmiddagVitality_Spa_pool_1 NIEUW

Je maakt kans op een ladiesmiddag-arrangement voor twee personen, bestaande uit een tapas-lunch, 4 uur entree tot de Vitality Spa, een ontspanningsmassage van 25 minuten, een badjas en handdoeken.

Kans maken op het ladiesmiddag-arrangement? Klik hier om je gegevens achter te laten. Vul je gegevens in vóór 2 mei 2016. Winnaars krijgen uiterlijk 3 mei bericht.

Voorwaarden

  • Op basis voor 2 personen.
  • Voor hygiëne en veiligheidsredenen zijn slippers verplicht.
  • Vitality Spa Amsterdam is toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.
  • Naaktrecreatie is toegestaan m.u.v. het zwembad, tepidarium en beachroom.
  • De ladiesmiddag is van maandag t/m donderdag van 12:00 tot 17:00 uur.
  • Het arrangement is te boeken t/m 31 juni 2016.

 

Ook interessant