Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win combitickets voor een dagje Rotterdam

112861-libelle-header-winformulier-rotterdam-630x325px.jpg

Het perfecte uitje: een dagje Rotterdam. Maak een vaartocht over de Maas en neem een kijkje op een scheepswerf. Wij geven 3x 2 tickets weg voor deze twee bijzondere  attracties.

1 Spido

Vaar rakelings langs de reusachtige zeeschepen en ervaar zo deze Nederlandse metropool vanaf het water. Rederij Spido verzorgt een bijzondere en informatieve vaartocht van 75 minuten door de grootste haven van Europa. Zie de indrukwekkende skyline van Rotterdam met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, in combinatie met een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

2 De Delft

Ben je geïnteresseerd in de maritieme geschiedenis van deze unieke havenstad? In het ‘levende’ museum De Delft bouwen ze een historisch-maritieme belevingswereld: een reconstructie van het achttiende-eeuwse linieschip Delft. In het bezoekerscentrum zijn oude maritieme ambachten te zien, er liggen vondsten van het originele schip en er zijn allerlei activiteiten, ook speciaal voor kinderen. Kortom, de perfecte plek voor zo’n dagje Rotterdam, wie je ook wilt meenemen.

Kans maken
Wil je kans maken op deze combitickets? Doe mee aan de actie en win een dagje Rotterdam voor twee door onderstaand formulier in te vullen. Meedoen kan tot en met 6 november 2017. Winnaars krijgen uiterlijk in de week van 20 november bericht.

Ook interessant