Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win bioscoopkaartjes voor speciale voorvertoning Victoria & Abdul!

winactie-victoria-and-abdul2.png

– In samenwerking met Universal Pictures – 

De film Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria en Abdul Karim, een jonge bediende uit India. Maak nu kans om de film als een van de eersten te bekijken tijdens een speciale voorvertoning!

Hechte vriendschap

Victoria & AbdulWanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van Koningin Victoria (gespeeld door Oscar-winnares Judi Dench), blijkt er een klik tussen hen te zijn. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee alsmaar hechter. De mensen om hen heen proberen allemaal om deze band te verbreken, maar hun vriendschap wordt sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

Win!

Maak nu kans om  de film op zondag 17 september als een van de eersten te bekijken tijdens een speciale voorvertoning in een privé cinema in Amsterdam. Margriet mag 22x twee kaartjes weggeven. Winnaressen ontvangen tijdens de voorvertoning ook een leuke goodiebag.

Datum: 17 september 2017
Locatie: privé cinema van Universal Pictures Netherlands. Koningin Wilhelminaplein 2 in Amsterdam
Tijd: inloop om 12:30, de zaaldeuren sluiten om 13:00

De film Victoria & Abdul gaat op 18 september in voorpremière en draait vanaf 21 september in de bioscoop.

De winactie loopt tot woensdag 13 september. Winnaressen ontvangen uiterlijk vrijdag 15 september bericht.

Ook interessant