Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win een avondje uit: we geven filmtickets én een etentje weg! (EIND)

win-een-avondje-uit-we-geven-filmtickets-en-een-etentje-weg.jpg

Op 19 december komt Independent Films met een nieuwe film: April, May en June. Waarin drie halfzussen gespeeld door Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elisa Schaap te horen krijgen dat hun moeder ernstig ziek is en zij straks voor hun autistische broer Jan moeten zorgen. 

Door de naderende dood van hun moeder zitten de halfzussen met veel vragen. ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

April, May en June

April-May-June

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan.

Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar kunnen steunen in de moeilijke tijd die komt.

Hele fijne winactie

April-May-JuneIn samenwerking met Independent Films mogen wij niet alleen 5x 2 kaartjes voor de film weggeven, maar óók nog eens 2 premièrekaartjes + een etentje The Seafood Bar, voorafgaand aan de film!

Wil jij kans maken? Vul dan vóór 18 december onderstaand winformulier in, meld je aan voor onze nieuwsbrief en wie weet!

Ook interessant