Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Win! 4x een voucher t.w.v. € 250 van Weekendesk.nl

weekendesk.jpg

Op MargrietVriendinnen.nl maak je kans op een van de 4 weekendesk.nl vouchers t.w.v. € 250 voor een heerlijk themaweekendje weg.

Weekendesk.nl is dé expert in thematische weekendjes weg. Je boekt je hotel + ontbijt met veel extra’s, zoals een dagje wellness, een boottocht tijdens je citytrip of een leuke proeverij. En er zijn nog veel meer fijne en orginele opties! Kijk voor meer informatie op Weekendesk.nl.

Zo doe je mee

  1. Ga naar MargrietVriendinnen.nl en meld je gratis aan of log in
  2. Klik op de winactiebanner
  3. Meld je aan voor het evenement, aanmelden kan tot 22 oktober

Bekijk de vlog van Ingrid en Liezet

De dames brengen een bezoekje aan Arnhem. Wat is er allemaal in die stad te doen? Heel veel! Ga zitten, pak er wat lekkers bij en ontdek Arnhem door de ogen van deze twee Margriet Vriendinnen.

Lees ook

Margriet Vriendinnen

Samen leuke dingen doen met nieuwe vriendinnen? Dat kan heel eenvoudig op het nieuwe online vriendinnenplatform van Margriet. De plek waar je gemakkelijk vriendinnen vindt, leuke vrouwen die bij je in de buurt wonen. Door je in te schrijven bij gezellige groepen of zelf activiteiten te organiseren maak je snel nieuwe vriendinnen. Ga lekker samen highteaën, volg een workshop taarten bakken of begin bijvoorbeeld een gezellige wandelclub.

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant