Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

William en Kate delen zeldzame beelden van gezinsleven (én nieuw gezinslid)

william-en-kate.jpg

Prins William en Kate Middleton hebben werk gemaakt van hun tinnen huwelijksjubileum. Het koppel deelde gisteren al een prachtige fotoserie. En nu is er ook nog een héél schattige video opgedoken van hun gezin.

In de video is te zien hoe William en Kate met hun kinderen George, Charlotte en Louis aan het dollen zijn in de duinen en op het strand. En dat levert érg leuke beelden op…

Gezellig homevideo of reclame?

Normaal gesproken krijgen we niet zoveel te zien van het privéleven van het gezin, maar William en Kate maken voor hun tienjarig huwelijksjubileum een uitzondering. Heel spontaan zal het filmpje niet zijn opgenomen, want de beelden hebben eerder wat weg van een Burberry-reclame dan van een gemiddelde homevideo. Maar dat maakt het filmpje er niet minder leuk op. Op de beelden is namelijk duidelijk te zien dat het gezin het harstikke gezellig met elkaar heeft.

Knuffelende William en Kate

De video is opgenomen in hun tuin in Anmer Hall, hun huis in Norfolk en bij een nabijgelegen strand. We kunnen zien hoe de kinderen vrolijk door de duinen rennen, achterna worden gezeten door hun ouders en ook nog eens gezellig een kampvuurtje met elkaar stoken. Ook geven William en Kate elkaar een dikke knuffel. “We zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die wij als gezin de afgelopen tien jaar hebben ontvangen”, zo schrijven ze bij de video.

Nieuw gezinslid

En als je goed kijkt, zie je ook het nieuwe gezinslid van de hertog en hertogin in het filmpje. Na de dood van hun hond Lupo vorig jaar, heeft het gezin namelijk een nieuwe viervoeter van hetzelfde ras (Engelse cockerspaniël) in huis genomen. Dit is de eerste keer dat de Britse royals beelden van het beestje delen.

Bron | Instagram
Beeld | Brunopress

Margriet 19 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: een interview met Hugo de Jonge en zijn moeder, vier sprankelende Moederdag-make-overs, zeven pagina’s puzzelen, gezond & fit de zomer in en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant