Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zien: Willem-Alexander en Máxima warm verwelkomd door koningin Elizabeth 

maxima-willem-alexander-staatsbezoek-verenigd-koninkrijk-margriet.jpg

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn warm onthaald door Queen Elizabeth in het Verenigd Koninkrijk. De eerste beelden van het staatsbezoek druppelen binnen. 

En laten we eerlijk wezen: we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar wat met name Máxima voor deze extra bijzondere gelegenheid aan heeft getrokken.

Zoenen met Queen Elizabeth

Op de foto’s is te zien hoe zowel Willem-Alexander als Máxima voor de 92-jarige Britse koningin door de knieën gaan om haar twee luchtkussen te geven. Ook prins Charles en Camilla zijn daarbij.

Claes Iversen

Máxima draagt een zachtroze mantel van de Deens-Nederlandse ontwerper Claes Iversen, gecombineerd met hakken, handschoenen en een haarband in precies dezelfde kleur. De brede riem zorgt ervoor dat de koningin een optisch nog slankere taille heeft. De outfit krijgt een speelse look door de rafels die zowel rond de schouders als de taille zitten.

Staatsbezoek koning Willem-Alexander en koningin Máxima Queen Elizabeth MargrietStaatsbezoek koning Willem-Alexander en koningin Máxima Queen Elizabeth Margriet Staatsbezoek koning Willem-Alexander en koningin Máxima Queen Elizabeth Margriet Staatsbezoek koning Willem-Alexander en koningin Máxima Queen Elizabeth Margriet

Diamant bij het staatsbanket

Vanavond zal het koningspaar aanschuiven bij het staatsbanket. Volgens modekenners is dat voor Máxima dé uitgelezen kans om de ‘Stuart’-diamant te dragen: een diamant die koningin Juliana in 1972 in haar diadeem droeg toen zij een bezoek bracht aan de Britse vorstin.

Lees hier wat er verder op het programma staat tijdens het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan het Verenigd Koninkrijk.

Bron | Modekoningin Máxima, ANP
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant