Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wil jij een dagje uit met de Zonnebloem?

charming-young-and-senior-woman.jpg

– In samenwerking met de Zonnebloem – 

Ben jij iemand met een lichamelijke beperking en zou jij graag eens een leuk uitstapje willen maken? Geef je dan op en maak kans op een dagje uit met de Zonnebloem in Nederland.

Wie je ook bent en wat je ook graag doet, of je nu jong of oud bent: iedereen moet van het leven kunnen genieten. Maar wat als je een fysieke beperking hebt? Dan ben je misschien wel vaker alleen dan je zou willen. De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken.

Win een dagje uit!

Geef je snel op voor een dagje uit met de Zonnebloem

Ben jij dat of ken jij iemand die dat graag zou willen – bijvoorbeeld je moeder, zus of vriend/vriendin? En wat zou jij of diegene graag willen doen maar kan nu niet vanwege jouw of haar/zijn beperking? Stuur je verhaal mét foto en je gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats) naar redactie@margriet.nl. Geef je vóór 3 april 2016 op.  Naast een geheel verzorgd dagje uit kom je met jouw verhaal én het verslag van het dagje uit ook in Margriet.

Ook interessant