Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

In dít land is het nieuwe ‘Wie is de Mol?’-seizoen opgenomen

nieuw-seizoen-wie-is-de-mol-is-opgenomen-in-tsjechie-margriet.jpg

De finale van het Wie is de Mol?-jubileumseizoen moet nog op tv komen, maar nu is al bekend in welk land het 21e seizoen is opgenomen. De Mol en de kandidaten hoefden niet al te ver van huis te reizen. Wie is de Mol? 2021 is namelijk opgenomen in Tsjechië.

Inderdaad: het land dat nu dé coronabrandhaard van Europa is.

Wie is de Mol? in Tsjechië

Oeps: het is uitgelekt dat het 21e seizoen van Wie is de Mol? is opgenomen in Tsjechië. Nederlandse toeristen kwamen tijdens een boswandeling in het land bordjes met mysterieuze aanwijzingen tegen, met het bekende WIDM-logo erop. Inmiddels heeft AVROTROS het ook officieel bevestigd.

Mollen in tijden van corona

Het was dit jaar nog spannend of er veilig een nieuw seizoen opgenomen kon worden. Er golden namelijk al snel allerlei reisbeperkingen. “Ik kan nog niets beloven, maar we gaan het proberen. #wieisdemol”, schreef regisseur Rick McCullough eind mei bij een foto van zijn paspoort en mondkapje. En het is dus gelukt tóch in tijden van corona, en wel in Tsjechië.

Coronabrandhaard in Tsjechië vormde geen gevaar voor Wie is de Mol?

Sterker nog: Tsjechië kampt momenteel met het hoogste aantal coronabesmettingen van heel Europa. Gelukkig waren de opnames van het programma dus al begin juni en hebben de (nog onbekende) deelnemers en Mol geen risico gelopen, zo laat AVROTROS weten.

Is Nikkie of Jeroen de Mol?

Het 21e seizoen van het spannende progamma is vanaf zaterdag 2 januari te zien op NPO 1. Komende zaterdag wordt de finale van het jubileumseizoen uitgezonden. Wie denk jij dat de Mol is: Nikkie of Jeroen? Volgens kijkers verklapt déze hint het antwoord.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron | Shownieuws
Beeld | AVROTROS

Ook interessant