Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wijst déze mysterieuze foto erop dat de opnames van ‘Wie is de Mol?’ toch doorgaan?

wijst-deze-foto-erop-dat-de-opnames-van-wie-is-de-mol-toch-doorgaan.jpg

Rick McCullough, de regisseur van het televisieprogramma Wie is de Mol?, heeft zondag op Instagram een foto geplaatst waarin hij hint dat de opnames voor seizoen 21 mogelijk tóch doorgaan in het buitenland.

Op de foto bij het bericht staan een Nederlands paspoort en een mondkapje, betekent dit dat de opnames in het buitenland gaan plaatsvinden?

Wie is de Mol? niet in Nederland

Rick McCullough schrijft bij de foto dat ze het ‘moeten proberen’ en dat ze het de fans van Wie is de Mol? ‘verschuldigd’ zijn. Over de locatie laat de tv-maker niets los.

Voorbereidingen

Presentator Rik van de Westelaken vertelde vorige maand in het NPO Radio 1-programma Proost dat alle voorbereiden halverwege april in verband met het coronavirus stil kwamen te liggen. Normaal gesproken wordt het nieuwe seizoen in mei opgenomen en zouden de deelnemers en crew vorige week al vertrokken zijn. Of dat dit jaar door kan gaan, was in april toen nog niet bekend.

McCullough liet eerder al op zijn Instagrampagina weten te hopen dat alles gewoon door kan gaan: ‘Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. Zo! Dat is eruit’, schreef hij.

Lees ook: ‘Wie is de Mol?’ viert in 2020 een jubileum: wat kunnen we verwachten?

Extra seizoen

Een woordvoerster van AVROTROS kan aan De Telegraaf niet bevestigen dat er wordt opgenomen. Wel geeft ze aan dat ze momenteel alles aan het onderzoeken zijn en erg hard hun best doen. Voorop staat dat ze alleen willen reizen op een verantwoorde en veilige manier, maar meer kan ze in dit stadium nog niet melden.

Of de opnames nou lukken of niet, Wie is de Mol? komt in de zomer met een extra seizoen. Dit is al eerder opgenomen om het twintigjarig jubileum te vieren. Wanneer de uitzenddatum is, is nog niet bekend.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | NU.nl, Telegraaf.nl
Beeld | AVROTROS

Ook interessant