Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Deze leuke ‘Wie is de Mol?’-beelden van Joshua en Lakshmi hebben we állemaal gemist

joshua-wie-is-de-mol.jpg

Als Wie is de Mol?-kijker krijg je natuurlijk dolgraag een kijkje achter de schermen. Die geven de makers nu. Deze beelden van Joshua en Lakshmi in Wie is de Mol? hebben we állemaal gemist.

Ze gaven een privé-concert aan hun mededeelnemers.

Ne me quitte pas

Nadat Erik een rood scherm kreeg, was de sfeer in de bus terug naar het hotel nogal somber. Daarom besloot Joshua te zingen voor zijn medekandidaten. Een heel toepasselijk nummer, ook: Ne me quitte pas (Verlaat me niet) van Jacques Brel. Het toverde een glimlach op ieders gezicht, en zelfs een traan bij Marije. Ook Lakshmi nam de microfoon in de bus in handen en zong haar – iets minder toepasselijke – nummer I touch myself.

Zingende Mol?

Zowel Joshua als Lakshmi zijn zangers in hart en nieren. Dat ze zingen, is dus niet zo verrassend of verdacht. Maar zien we hier misschien wel de Mol zingen? Veel kijkers verdenken Joshua in elk geval wel, bleek na de meest recente aflevering. Lakshmi staat een stuk lager op het verdachtenlijstje, blijkt uit de laatste statistieken.

Wie is de Mol?-kijkers verliefd op Joshua

Mol of niet: menig (vrouwelijke) kijker loopt wég met Joshua Nolet. Niet alleen om het knappe voorkomen van de Chef’Special-zanger, maar ook om zijn enthousiaste energie. “Volgens mij hopen we gewoon allemaal dat Joshua de Mol is, zodat hij er lang in blijft”, klinkt het op Twitter.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | YouTube Wie is de Mol?
Beeld | AVROTROS

Margriet 03

Margriet 03 ligt nu in de winkel! Een extra dik nummer in het teken van body positivity, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Ook lees je een openhartig interview met Tjitske Reidinga, 59x zo houd je je relatie leuk en spannend én een aantal verre familierecepten.Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant