Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijkers ‘Wie is de Mol’ vragen zich af of de Mol niet al naar huis is gestuurd vóór aflevering vier

wie-is-de-mol-aflevering-4-is-de-mol-al-naar-huis.jpg

De makers van Wie is de Mol? trakteerden ons deze aflevering opnieuw op spectaculaire opdrachten. Al waren de molacties volgens veel kijkers deze keer ver te zoeken en werd er vooral veel geld verdiend. Daarom vroegen sommige molloten zich af of de Mol niet per ongeluk al voor aflevering 4 van Wie is de Mol? naar huis werd gestuurd. 

Let op: dit artikel bevat spoilers. 

Wie is de Mol? aflevering 4 

In aflevering 4 van Wie is de Mol? leken de kandidaten allemaal besloten te hebben om deze keer wel vol voor het geld te gaan. Dat leverde hen bij de eerste opdracht al € 1.155,- op voor de pot. Hierbij moesten de kandidaten in een bewegende lift allerlei vragen beantwoorden. In de tweede opdracht moesten de kandidaten objecten fotograferen die de andere kandidaten representeerden. Ook hier werd met € 1200,- bijna het volledig haalbare bedrag binnengehaald. Ook bij de laatste opdracht op het drijvende vlot, dat daarmee haast een crossover leek met Expeditie Robinson, werd flink geld verdiend. 

Verwarring door Charlotte

Alleen Charlotte zorgde op de valreep nog voor wat verwarring. Zij wilde in de laatste opdracht meer touwen doorbranden met het risico om min-geld te pakken. Dit omdat zij Joshua met zijn sleutelpositie niet vertrouwde. Verder bleef het deze aflevering op het gebied van molacties rustig. Zelfs Joshua deed in de laatste opdracht op het vlot zijn best. Terwijl hij in bijna elke aflevering de boel lijkt te saboteren en voor velen hoofdverdachte is. Daarom vroegen kijkers zich af of de Mol deze aflevering wel meedeed.

Lees ook: Dankzij déze coronamaatregelen kon ‘Wie is de Mol?’ alsnog doorgaan

Hilariteit op Twitter

Aangezien het in aflevering 4 van Wie is de Mol? vrij rustig bleef, hadden kijkers op Twitter genoeg tijd om grappen te maken. Zo werd er onder andere veel aangehaakt op corona en de avondklok. 

Rood scherm

Uiteindelijk was het Lakshmi die het spel moest verlaten. En dat vertrek vonden veel kijkers erg jammer. Ze laat weten te veel risico te hebben genomen tijdens haar laatste test. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Wie is de Mol?, Twitter
Beeld | AVROTROS

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant