Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

‘Wie is de Mol?’ viert in 2020 een jubileum: wat kunnen we verwachten?

wie-is-de-mol-viert-in-2020-een-jubileum-wat-kunnen-we-verwachten.jpg

In 2020 viert Wie is de Mol? zijn 20-jarige jubileum. Best een mijlpaal dus. Wij als fanatieke Margriet Molloten kunnen niet wachten op wat ze deze keer uit de kast trekken…

Dus zetten we alle feiten én speculaties alvast op een rijtje.

De kandidaten

Eerder dit jaar gingen er geruchten dat in deze jubileumeditie alleen oud-mollen of oud-kandidaten te zien zouden zijn, maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Een aantal fanatiekelingen denken namelijk vrij zeker te zijn over een aantal mogelijke kandidaten die in mei (de opnameperiode van WIDM) allemaal verdacht afwezig waren.

Oud-kandidaat?

Zo zijn actrice Toprak Yalçiner, presentator Lucas van de Meerendonk, profvoetballer Nathan Rutjes, presentator Dione de Graaff en presentator Leonie ter Braak allemaal als potentiële deelnemers genoemd. Ook Ron Boszhard – die twee jaar geleden heel snel afviel, tot groot ongenoegen van fans – was in mei verdacht stil op social media. Betekent dat dan toch de terugkeer van een oud-kandidaat?

Fan-bijdrage

Er is in ieder geval al bekend dat Molloten hun steentje hebben mogen bijdragen aan dit seizoen. Zij zijn namelijk gevraagd om via een wedstrijd het Molgeld voor WIDM 2020 te ontwerpen. Welk ontwerp gewonnen heeft, is nog niet bekendgemaakt.

De locatie

Eerder dit jaar werd er al volop gespeculeerd over de locatie van het aankomende seizoen, toen presentator Rik van de Westelaken in mei foto’s op Instagram plaatste met allerlei exotische locaties als achtergrond. De ene foto deed veel mensen denken dat ze in Mexico of China waren, terwijl de tweede foto juist overduidelijk op Afrika wees. Rond dezelfde tijd plaatste WIDM-regisseur Rick McCullough een foto met het onderschrift ‘Home is where the heart is! #wieisdemol’. Grote kans dat de makers precies weten waar ze mee bezig zijn en ons met opzet op een dwaalspoor brengen.

De onthulling

De datum van de bekendmaking van de kandidaten én de locatie van WIDM 2020 komt steeds dichterbij – deze vindt altijd rond november plaats. De voorspelling van fans is dat het nieuws op 19 november naar buiten zal worden gebracht. Dat is namelijk precies twintig jaar na de allereerste WIDM-uitzending ooit. Voor nu zullen we helaas nog even geduld moeten hebben voordat we meer weten.

Bron | Glamour, Veronica Magazine, WIDMtunnelvisie.com
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant