Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít zijn de eerste vijf kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2020

de-locatie-en-alle-kandidaten-van-wie-is-de-mol-2020-zijn-bekend.jpg

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij, en daarmee wordt er ook steeds meer bekend. Eerder deden we al een aantal speculaties over dit jubileumseizoen, maar ook de makers zelf hebben nu een tipje van de sluier gelicht.

De eerste vijf kandidaten zijn namelijk bekendgemaakt.

Wie is de Mol 2020

De makers van het populaire programma maken het ieder jaar weer razend spannend. Zo worden dit jaar alle kandidaten via verschillende nieuwsplatformen bekendgemaakt. Het begon dinsdagochtend op LINDA.nl, die de eerste naam bekend mocht maken: modeontwerper Claes Iversen. In Tijd voor MAX kwam vervolgens de naam van cabaretier en schrijver Johan Goossens naar buiten.

Divers lijstje

Daarna kon het AD ook één van de vijf deelnemers verklappen: actrice Jaike Belfor. RTL Boulevard had de vierde naam te horen gekregen, en dat was presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Als laatste werd acteur Buddy Vedder aan het rijtje toegevoegd, en dat werd bekend in talkshow Beau. Een divers lijstje dus, dat tot nu toe ver afwijkt van de vele speculaties die gedaan zijn. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. Wij wachten geduldig af.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant