Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Werkbezoek Meghan en Harry krijgt een heel romantische wending

ontwerp-zonder-titel-2020-03-06t103120-547.jpg

Meghan Markle was donderdag weer in Londen voor één van haar laatste koninklijke optredens. Samen met prins Harry bezocht ze de jaarlijkse uitreiking van de Endeavour Fund Awards, een evenement dat gewonde veteranen eert die indrukwekkende sportprestaties hebben neergezet.

Het evenement nam een nogal romantische wending toen een van de veteranen plotseling op één knie ging.

Warm onthaal

Meghan en Harry werden sowieso bijzonder warm onthaald bij het evenement. Vanaf het moment dat het koppel uit de auto stapte, scandeerde het publiek ‘we love you, Harry and Meghan’. En daar hield de liefde niet op: tijdens de ceremonie ging de winnaar van de Recognisins Achievement Award, Danny Holland, namelijk op één knie voor zijn vriendin.

Romantisch aanzoek

Zijn aanzoek vond pal voor Harry en Meghan plaats, die hun blijdschap niet konden verbergen: de twee klapten enthousiast mee met het publiek en sloegen alles met een grote glimlach gade.

Stralend koppel

Naast de kersverse verloofden, bleven Harry en Meghan het stralende middelpunt van de avond. Harry droeg een klassiek marineblauw kostuum, terwijl Meghan veel bewondering oogstte met een bijpassende felblauwe en getailleerde jurk uit de collectie van Victoria Beckham. Op Twitter regende het dan ook de hele avond complimentjes:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Huffington Post
Beeld | Getty, Twitter

Ook interessant