Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zet je maar schrap: komende tijd élke dag kans op regen

zet-je-maar-schrap-komende-tijd-elke-dag-kans-op-regen.jpg

Het weer is de laatste dagen niet bepaald om over naar huis te schrijven. En helaas wordt dat ook niet veel beter: volgens Buienradar blijft het voorlopig wisselvallig en is de kans groot dat er de komende tijd élke dag regen valt.

De komende dagen kunnen we dan ook typisch herfstweer verwachten: het is fris en er kunnen flinke buien vallen.

Hagel, regen en windstoten

Volgens Magdel Erasmus van Buienradar wordt het zaterdag niet warmer dan 12 graden en is de kans groot dat er flink wat regen valt. “Vanavond en morgen trekken er storingen van west naar oost over. Daar kunnen met name in de kustprovincies pittige buien vallen”, zo voorspelt Erasmus. En daar blijft het niet bij, want op sommige plekken zullen er ook flinke windstoten zijn en zal er zelfs hagel vallen. Ook onweer is niet uit te sluiten. Daarnaast is het ook nog eens fris voor de tijd van het jaar: “Normaal is het zo’n 15 graden, nu zitten we met 11 aan de koele kant.”

Lees ook
Herfstdip? Met deze natuurlijke middelen krijg je zo weer energie

Wanneer droger weer?

Helaas verandert er de dagen daarna maar weinig. De kans is groot dat er elke dag flink wat regenbuien vallen en de zon laat zich slechts heel af en toe zien. Alleen op zondag kunnen we een klein beetje meer zon verwachten. De middagtemperaturen schommelen dan rond de 12 à 13 graden, en dat is iets onder normaal. Woensdag lijkt het zelfs iets droger te worden, al kan dat ook elk moment weer veranderen. Hoe verder weg de dag, hoe lastiger het weerbericht ervoor te is voorspellen. Niets zo veranderlijk als het weer. Maar hul jezelf voorlopig maar in die regenjas, of neem standaard een paraplu mee.

Dit is momenteel een van de best verkochte paraplu’s op Bol.com:

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

M43/44

De dubbeldikke Margriet 43/44 ligt nu in de winkel! Met deze week: ontroerende interviews over leven met borstkanker, gratis breipatronen, 10 pagina’s puzzelen, een complete mini-thriller en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant