Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nat, zacht of zonnig? Dit wordt het weer in 2021

nat-zacht-of-zonnig-dit-wordt-het-weer-in-2021.jpg

Begint het nieuwe jaar met sneeuw of juist regen, en wat kunnen we in de rest van het jaar verwachten? Wordt het weer warmer dan normaal? Natuurlijk kunnen we maar tot op zekere hoogte vooruit kijken, maar Weeronline kan ons toch alvast een idee geven. Dit wordt het weer in 2021.

Wie regelmatig het weerbericht checkt, weet dat de eerste maand van 2021 koud van start zal gaan. Dit geldt voor de eerste helft van januari. Er is een grote kans op vorst ’s nachts, en er kan soms wat sneeuw vallen. Overdag is het slechts een paar graden boven nul. Echt winterweer dus. In de tweede helft van januari hebben we meer kans op zachter weer. Helaas kunnen we dan ook vaak (en veel) regen verwachten.

Weer 2021

In februari loopt dat nog een beetje door. Er zijn volgens Weeronline sterke signalen voor zacht weer, maar het kan wel flink waaien. En ook de kans op winterweer is dan nog niet verkeken.

De lenteliefhebbers onder ons zullen blij worden van het feit dat het naar verwachting deze lente minder waait en dat er minder regen valt. Ook kunnen we veel zon verwachten. Wat hebben we dáár zin in! Daar komt wel bij dat een zonnige, droge en vrij rustige lente kan zorgen voor opklaringen ’s nachts. En tijdens die heldere nachten in het begin van de lente kan het ook gaan vriezen. Gelukkig warmt het overdag dan weer lekker op. Over het algemeen wordt de lente normaal tot iets te zacht qua temperatuur.

Lees ook:
Aha: dít is waarom we zo graag over het weer praten

Zomer, herfst en winter

En dan de zomer: helaas kan Weeronline hier nog niet zo veel met zekerheid over zeggen, omdat het nog te ver vooruit is. Wel verwacht de weerdienst een warme zomer, en er zijn vooralsnog geen signalen dat het erg droog zal worden. Dat klinkt alvast goed dus. De herfst en winter zijn nog te ver weg om te voorspellen. Máár het is alsnog fijn te weten met welk weer we 2021 zullen starten. En die fijne, zonnige lente kunnen we allemaal wel gebruiken.

Bron | Weeronline
Beeld | Getty Images

Margriet 02

Margriet 02 ligt nu in de winkel! In dit nummer een interview met Loretta Schrijver, lekker fit het nieuwe jaar in (met weekplan), winterpastels en wol en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant